NEFTI KFT.

Honda center

Vigyázat, hamisítják!

 

Manapság sajnos egyre elterjedtebb a különböző piaci szegmenseken a másolt kínai áru. Valószínűleg már Ön is hallotta, azt, hogy majdnem olyan jó, mint az eredeti, csak sokkal olcsóbb. Az elmúlt években a Honda kisgépek tökéletes és nem túl tökéletes másolatai megjelentek Európa piacain is, így a magyar piacon is.

Cégünk, mint a Honda kisgépek magyarországi kereskedése és szervize harcol az ilyen másolt termékek ellen. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink és érdeklődőink tudják, hogy a Honda-nak is van gyára Kínában, azonban ez sem árban, sem minőségben nem jelent különbséget. A Honda gyártási technológia sztenderdek szerint működik, amely a gyártás helyétől független, mindig ugyanazzal a már jól megszokott minőséggel találkozhat.

Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy nem létezik "kínai Honda" és semmilyen licencet nem adott el soha a Honda. Ha bárhol azzal találkozik, hogy kínai Honda ill., hogy Honda licence alapján készült maradjon tartózkodó a termékkel kapcsolatban!

 

Hogyan ismerheti fel az eredeti Honda termékeket?

 

Minden gépünket egyedi sorozatszámmal láttuk el, amely minden esetben betű és számkombinációból áll.

A Honda termékek zárólag szakkereskedői hálózaton keresztül kerülnek értékesítésre, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak. Ez is biztosítékot adhat Önnek, hogy eredeti gépet vásárol, valamint minden gép mellé minden esetben megkapja a magyar nyelvű kezelési utasítást és a kitöltött garanciafüzetet. A garanciafüzeten szintén fel van tüntetve a gép azonosítószáma!

 

Szintén fontos megemlíteni, hogy a gépeken található "CE" matrica önmagában nem jelenti azt, hogy a gép megfelel az így jelölt minősítési szabványoknak. A matrica csak abban az esetben jelenti azt, hogy a gépe megfelel az előírásoknak, ha azt a gyártó, és csakis a gyártó írásban igazolja! A matrica önmagában nem jelent semmit, ez ne tévessze meg! Eredeti Honda gépekhez a dobozban minden esetben megtalálja a gyártó által kibocsátott CE megfelelőségi nyilatkozatot!

Amennyiben kételye merülne fel terméke eredetiségét illetően, keressen fel bennünket, készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Illetve, ha a bárhol másolt termékkel találkozik, kérem, jelezze, hogy a megfelelő jogi lépéseket meg tudjuk tenni, hogy meg tudjuk védeni a márkát, amire büszkék vagyunk!

 

Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

< < vissza

Copyright 2014 - Motor Pedo Kft.